Share
Voorvertoning
Neem een kijkje in de toekomst met Vera, eerste Volvo FMX 8x8 in NL, 350e Volvo Truck voor Van Straalen De Vries, maximale uptime services en Erik van der Eng stelt zich voor.
Volvo
Nieuwsbrief november 2018
Neem een kijkje in de toekomst met Vera
Mogen wij u voorstellen aan Vera: de nieuwe transportoplossing van Volvo Trucks. Dit zelfrijdende elektrisch voertuig draagt bij aan efficiënter, veiliger en schoner vervoer.

Het doel op de lange termijn is dat bedrijven die non-stop transportservices nodig hebben over een vast traject kunnen kiezen uit een groter aanbod. Volvo verwacht hiermee een positieve bijdrage te leveren aan het groeiende chauffeurstekort, milieuproblemen, geluidsoverlast, de toenemende consumptie en snelle groei van e-commerce.
 
Eerste Volvo FMX 8x8 in NL bij Kole Transport
Kole Transport uit ’s-Heerenhoek heeft een landelijke primeur. Het bedrijf rijdt als eerste in Nederland met de Volvo FMX 8x8. De levering kwam tot stand in samenwerking met dealer Bluekens Truck en Bus in Goes en Terberg Techniek in IJsselstein.
 
Nieuw pand en 350e Volvo truck voor Van Straalen De Vries
Het wagenpark van Van Straalen De Vries bestaat uit 350 trekkende eenheden, waarvan 190 Volvo-trucks. Rober van Straalen: “Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit die Volvo Trucks levert. Comfort en goed rijgedrag gaan hand in hand. Wij werken ook al tientallen jaren naar volle tevredenheid samen met Van der Linden van Sprankhuizen Trucks. De communicatie is goed en service en onderhoud zijn bij hen in vertrouwde handen.”
 
Volvo Trucks introduceert nieuwe services voor maximale uptime
Volvo Trucks introduceert nu nieuwe methoden om kritieke onderdelen in real-time te bewaken en te analyseren. Hiermee kunnen mogelijke storingen worden verholpen voordat activiteiten van klanten worden onderbroken.
 
Even voorstellen
Wij stellen graag onze nieuwe collega Erik van der Eng aan u voor. Erik is ons verkoopteam in Zwaag sinds april komen versterken. Erik: “ik ben 39, getrouwd en vader van twee zoons. Hiervoor heb ik bij een andere truckdealer in de verkoop gewerkt. LVS is een familiebedrijf, je voelt je hier als werknemer en klant thuis. LVS begrijpt de transportondernemer en de fantastische collega’s in de werkplaats staan dag- en nacht voor ze klaar”.

E-mail: Erik.vandereng@lvstrucks.nl
Tel: 06-53156259
 
Van der Linden van Sprankhuizen Trucks
Website: www.lvs.nl/trucks
Volvo Trucks. Driving Progress
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief
Uitschrijven voor alle mails van uw Volvo Trucks-dealer

Van der Linden van Sprankhuizen Trucks Beverwijk – Broek op Langedijk- Zwaag, Grotendorst 9, 1721 CW Broek op Langedijk, Nederland

Disclaimer
Volvo Trucks Nederland en uw Volvo Trucks-dealer respecteren en beschermen uw privacy. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft, wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Volvo Trucks Nederland en uw Volvo Trucks-dealer geven u steeds de mogelijkheid deze informatie niet te ontvangen. Het volstaat om te klikken op de link onderaan de e-mail die u krijgt. Indien u uw gegevens wilt aanpassen, dan kunt u dat doen door het versturen van een e-mail. De inhoud van deze e-mail is het auteursrechtelijk beschermde eigendom van Volvo Trucks Nederland, uw Volvo Trucks-dealer, dochterondernemingen en/of licentiehouders. Alle rechten voorbehouden. De verveelvoudiging, overdracht, verspreiding of opslag van informatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en geluid anders dan voor privédoeleinden is niet toegestaan zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Volvo Trucks Nederland en uw Volvo Trucks-dealer, tenzij anders aangegeven. Het aanbrengen van wijzigingen in de inhoud is uitdrukkelijk verboden.