Share
Voorvertoning
500 pk bakwagen voor Prins Transport, LVS F1 barbecue groot succes en 23% CO2-besparen met een Volvo truck.
Van der Linden van Sprankhuizen Trucks
Volvo
De Volvo FH met I-Save: 300 Nm extra koppel en 7% minder diesel
De toenemende vraag naar vervoer in Europa en stijgende dieselprijzen: factoren die de winstgevendheid van bedrijven onder druk zetten. Om de kosten te drukken is brandstofbesparing cruciaal. Daarom heeft Volvo Trucks de Volvo FH met I-Save ontwikkeld. De nieuwe D13TC-motor met 300 Nm extra koppel verhoogt uw gemiddelde snelheid en verbeterd het brandstofverbruik op lange afstanden, zonder daarbij in te leveren op productiviteit en rijcomfort.

Neem contact met ons op en ontdek zelf hoe geweldig het is om tot 7% brandstof te besparen!
Terugblik LVS F1 Family BBQ
Zondag 30 juni was het zo ver. Feest voor de hele familie bij Van der Linden van Sprankhuizen Trucks in Zwaag. De formule 1 wedstrijd, de Oostenrijkse Grand Prix, werd op een groot scherm uitgezonden. Max Verstappen reed een superieure inhaalrace in de slotfase en won op fabelachtige wijze. Ook bij LVS in Zwaag streden familie, collega's en bezoekers tegen elkaar in de F1 race simulatoren. Voor de kleinste bezoekers stond een groots Formule 1 springkussen klaar. De dag werd feestelijk afgesloten met het ontsteken van de barbecue.
TNO-rapport: 23% CO2-besparen met een Volvo FH LNG-truck
TNO bevestigd met dit rapport dat de LNG-oplossing van Volvo Trucks volgens TNO fantastisch presteert op langeafstandsroutes. De Volvo LNG-trucks voldoen niet alleen aan de hoge eisen op het gebied van prestaties, brandstofverbruik en actieradius, maar bieden tevens een alternatief dat lagere emissies van broeikasgassen levert, zoals nu ook bewezen door TNO. Een gewenste combinatie voor onze klanten in regionaal en internationaal transport.

Wil u meer weten over de mogelijkheden van rijden op LNG voor uw bedrijf? Of een proefrit aanvragen? Neem contact op met onze accountmanagers voor een persoonlijk gesprek.
500pk Bakwagen voor Prins Transport
Speciaal vervoer vraagt om een speciaal wagenpark. Prins Transport Purmerend weet dit als geen ander. Daarom mocht Volvo Trucks dealer van der Linden van Sprankhuizen een Volvo bakwagen met zware autolaadkraan leveren: een primeur die gevierd mag worden!

“De samenwerking met Prins Transport is al jaren geweldig. Johan Prins weet precies hoe hij het hebben wil. Samen stellen we de mooiste trucks samen. Niet alleen de relatie met de directie van Prins Transport is top, maar ook de relatie met de chauffeurs, die uiteindelijk met de trucks werken. Geen ander merk dan Volvo kan zo’n mooie vijfasser leveren. Technisch is deze truck 100% geschikt voor zo’n speciale opbouw”, vertelt Björn Koomen, verkoopleider Van der Linden van Sprankhuizen Trucks.

Help ongevallen te voorkomen met Distance Alert,
de veiligheidsoplossing van Volvo Trucks
Volvo Trucks heeft Distance Alert ontwikkeld, een ondersteuningssysteem om chauffeurs te helpen om ongevallen in verschillende stadia te voorkomen. Het maakt deel uit van de meest recente versie van Forward Collision Warning met noodremfunctie.  
Van der Linden van Sprankhuizen Trucks
Website: lvstrucks.nl
Volvo Trucks. Driving Progress
Uitschrijven voor deze nieuwsbrief
Uitschrijven voor alle mails van uw Volvo Trucks-dealer

Van der Linden van Sprankhuizen Trucks Beverwijk – Broek op Langedijk- Zwaag, Grotendorst 9, 1721 CW Broek op Langedijk, Nederland

Disclaimer
Volvo Trucks Nederland en uw Volvo Trucks-dealer respecteren en beschermen uw privacy. Uw persoonlijke gegevens zijn bij ons veilig. Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat u in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die u ons geeft, wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Volvo Trucks Nederland en uw Volvo Trucks-dealer geven u steeds de mogelijkheid deze informatie niet te ontvangen. Het volstaat om te klikken op de link onderaan de e-mail die u krijgt. Indien u uw gegevens wilt aanpassen, dan kunt u dat doen door het versturen van een e-mail. De inhoud van deze e-mail is het auteursrechtelijk beschermde eigendom van Volvo Trucks Nederland, uw Volvo Trucks-dealer, dochterondernemingen en/of licentiehouders. Alle rechten voorbehouden. De verveelvoudiging, overdracht, verspreiding of opslag van informatie, met inbegrip van maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en geluid anders dan voor privédoeleinden is niet toegestaan zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Volvo Trucks Nederland en uw Volvo Trucks-dealer, tenzij anders aangegeven. Het aanbrengen van wijzigingen in de inhoud is uitdrukkelijk verboden.